MENU

Dar 2,3 milionu pro Verheul Centre Ostrava


Rodina Zatloukalových podpořila Verheul Centre Ostrava částkou 2 344 800 Kč ❤️❤️

Nadační fond AD Group srdcem s potěšením oznamuje, že díky velkorysé podpoře rodiny Zatloukalových získalo Verheul Neurosensory Centre v Ostravě jednorázový příspěvek ve výši 2 344 800 Kč. Tyto prostředky budou použity na léčbu 42 pacientů centra.

Manželé Zatloukalovi, kteří organizovali celostátní sbírku na léčbu svého syna Martínka, se rozhodli nevyčerpané finanční prostředky využít k podpoře dalších potřebných dětí. Sbírka pro Martínka vybrala více než 150 milionů Kč, což přesáhlo náklady na jeho léčbu.

Klienti Verheul Centre Ostrava pravidelně žádají náš Nadační fond AD Group srdcem o příspěvky na léčbu svých dětí, avšak není v naší moci vyhovět všem požadavkům v plné výši. Proto se předseda našeho nadačního fondu Ing. arch. Radoslav Kobza spojil s Mgr. Zdeňkem Jouklem, advokátem rodiny Zatloukalových a navrhl mu, zda by nemohli podpořit i tyto žádosti.

Na základě této spolupráce se Zatloukalovi rozhodli podpořit Verheul Centre Ostrava. Proces alokace finančních prostředků byl úspěšně dokončen a peníze již byly převedeny na účet Verheul Centre Ostrava, aby mohly být co nejdříve využity na léčbu malých pacientů.

Jsme velmi vděční za tuto štědrou podporu a děkujeme jak manželům Zatloukalovým, tak Mgr. Zdeňku Jouklovi za skvělou spolupráci. Věříme, že příspěvek pomůže ke zlepšení zdravotního stavu mnoha dětí.

Vendula Rosívalová Místopředsedkyně správní rady NF AD Group srdcem.